De evenementen van 2016

In 2016 heb ik (zoals ieder jaar) vele evenementen bezocht. Soms maanden van te voren al gepland, anderen bij toeval tegen het lijf gelopen. En zoals ieder jaar heb ik door tijdgebrek ook heel veel evenementen helaas NIET kunnen bezoeken. Maar van ieder evenement waar ik was heb ik een blogpost gemaakt. Een index:

MAN M90Kerstcircus Heilbronn.Scania G280Open dag Scania Groningen.Iveco StralisRacing Expo Leeuwarden.Mercedes-Benz M-klasseBoot Holland.Pegaso onbekend/overigFebruariveiling Ritchie Moerdijk.Nicolas TractomasBauma.Mercedes-Benz NGVolksfest Bad Rappenau.

Fahrzeugtreffen “Alternative Antriebsformen”.GINAF meerdere4×4 Beach.Scania meerdereKings Day.Henschel H140Higro Bant.Scania 124Bloemetjesmarkt Leeuwarden.GMC CCKW-353 (Jimmy)Oldtimer Elfstedentocht.Mercedes-Benz SprinterFoodtruck Festival Big Taste Leeuwarden.FTF FS-9.13AT‘Motor’ Elfstedentocht.Scania 141Scania V8 Classic Tour.Onbekend meerdere (diverse merken)Truckersdag Houten.Volvo FM 2nd genTKD.

Femke Foundation: The Ride For You.VW Transporter T1Leeuwarden goes Aircooled.Onbekend meerdere (diverse merken)Luchtmachtdagen.Mercedes-Benz MeerdereSchafhof Sommer Oldtimer Treffen.DAF XF Euro 6Een random trouwerij in Duitsland.

Jacatu Treffen Speyer.GINAF F3328Oldtimer Truckshow Stroe.Kenworth W900Truckstar Festival.

Truck GP Nürburgring.Den Oudsten meerdereDen Oudsten reünie.Onbekend meerdere (diverse merken)Open dag brandweer Lemmer.Scania S730Transport Compleet Gorinchem.Onbekend meerdere (diverse merken)Lift ’n Load Autolaadkranenmeeting.Piaggio PorterHarlinger open deuren.Scania L81Oldtimer truck Elfstedentocht.Hanomag-Henschel F261Nazomeren in Niedorp.Paus PTK 31Verticaaldagen Benelux Gorinchem.Onbekend meerdere (diverse merken)Oldtimerdag en Truckshow Appelscha.Volvo FL6Circus Barani in Stiens.Volvo Iron KnightIAA.Fiat FullbackOpen(ings)dag Cornelis Leeuwarden.Magirus Deutz Eckhauber 3rd genOCV verrassingsrit.Volvo FH16 4th genMack- en speciaal transportdag.Unimog onbekend/overigUnimog strandspektakel.Linde HeftruckLukasmarkt Mayen.Trabant onbekend/overig4×4 feest Drenthe.International 4900112 beurs Elspeet.Volvo FM 2nd genNoord Nederlandse Landbouwbeurs.

PTA SC meeting Louwman Museum.DAF CF Euro 6Brabo’s Dakar Night.

VHC Off Road Rally Havelte.DAF CF serieDakar-presentatie voor Nederlandse deelnemers.GINAF X2222Dutch Dakar Experience.Unimog U2450LTruck-trial Dreis-Brück.

Autocross Hallum.

ADAC Westfalen trophy.

Blancpain races Nürburgring.

Preproloog.Suzuki SamuraiBaja Borger.GINAF X2222Teampresentatie Riwald Dakar Team Fast Assistance.Unimog 435Stg 4×4 Drenthe in Havelte.Neoplan touringcarOldtimer Bustreffen Bad MergentheimMAN KATMega Trucks Festival.

Voor de statistiekenfreaks (zoals ikzelf): in 2016 heb ik dus 11 oldtimer-evenementen, 9 vakbeurzen, 6 open dagen, 6 Dakar-events, 5 truckfestivals, 3 rondritten, 3 4×4-evenementen, 3 asfaltraces, 2 autocrosses, 2 ronden van het NK Offroad, 2 bus-evenementen, 2 personenwagen-evenementen, 2 kermissen, 2 circussen, 1 truck-trial, 1 foodtruck-evenement, 1 truckrace, 1 112-dag en 4 overige evenementen bezocht.

Zoals jullie zien, 2016 was (ondanks dat ik het wat rustiger aan heb gedaan dan vorige jaren) een druk maar mooi jaar. En 2017? Dat wordt nog veel mooier en drukker. Onder andere de Morocco Desert Challenge, Great Dorset Steam Fair, truckraces op de Nürburgring en Zandvoort en de trucktrial in Hülen / Lauchheim staan op het programma. Wellicht tref ik je dan?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *