Petronas Team de Rooy IVECO terug in Nederland

Vanmorgen zette Petronas Team de Rooy IVECO weer voet op Nederlandse bodem na de loodzware 2017-editie van de Dakar Rally. De leden van het team werden na de reis van Buenos Aires naar Amsterdam opgewacht op Schiphol door vrienden, familie, fans en sponsoren.Iveco sjompHet team is zichtbaar trots met de gewonnen trofeeën die horen bij de knappe derde plaats in het algemeen truck-klassement van de zwaarste rally ter wereld. Coureurs Gerard de Rooy, Ton van Genugten en Wuf van Ginkel zijn alle drie trots op de prestaties van Petronas Team De Rooy Iveco. Direct na de finish van de rally vertelde De Rooy al: “Het doel was sowieso een podiumplaats. Dat is gelukt. We hebben één dag pech gehad, dat overkomt je en is niemand kwalijk te nemen. Ik kan vrede hebben met de derde plaats. Vorig jaar had Kamaz zes lekke banden en ik één. Nu had ik er drie. Soms heb je geluk, soms heb je pech. Waar ik blij mee ben, is dat de techniek ons niet in de steek heeft gelaten. Alle Iveco’s toonden zich wederom zeer betrouwbaar, waarop we als team hebben kunnen bouwen. Dat is een heel belangrijk punt.”Iveco sjompNa de hereniging met vrienden, familie en het ontvangst van de Iveco welkomsttaart volgde afsluitend nog de teamfoto, waarna de leden van Petronas Team De Rooy Iveco in de gereedstaande bus naar Son stapten: de laatste etappe van de Dakar 2017!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *