Hoge Renault T voor Kloosterhuis Scheemda

Jakob Kloosterhuis uit Scheemda heeft onlangs zijn nieuwe Renault Trucks T 520 4×2 High Sleeper Cab in gebruik genomen. De trekker vervangt de Renault Magnum waarmee de eigenrijder in vijf jaar tijd 640.000 kilometer reed. Redenen om wederom voor Renault Trucks te kiezen waren de prijs-kwaliteitverhouding van het merk, vertrouwen in de verkoper en uitstekende ervaringen met dealer Nijwa Groningen.Renault T-serieDe nieuwe Renault Trucks T High Sleeper Cab van Kloosterhuis is een imposante verschijning. De verhoogde slaapcabine is geheel wit gespoten en voorzien van een highbar met vier verstralers en twee zwaailampen. Twee van de vier aluminium gesmede Alcoa-wielen worden aangedreven door een 13-liter Euro 6-motor met commonrail inspuiting en een vermogen van 520 pk, de krachtigste versie uit het T-gamma van Renault Trucks. Standaard is de trekker voorzien van de geautomatiseerde Optidriver-versnellingsbak en vele veiligheidsopties. Aanvullend is het voertuig uitgerust met het Pack Protect bestaande uit een bandenspanningscontrolesysteem, extra bochtenverlichting, adapative cruise control, noodremlichten, automatische koplampen en ruitenwissers en Xenon koplampen. Renault T-serieVlakke vloer
Kloosterhuis vervoert voornamelijk trailers met papier en karton in opdracht van Koopman Cargo, een logistiek dienstverlener voor goederenvervoer binnen de Benelux en het Duitse grensgebied. “Ik ben de hele week onderweg en woon het grootste gedeelte van de week in mijn truck. De High Sleeper Cab biedt een comfortabele werk- en leefomgeving. Mede door de vlakke vloer is er veel bewegingsruimte in de cabine. Ook is er voldoende opbergruimte en een prettig, breed bed.” De stahoogte in de High Sleeper Cab is 2.136 mm.

Vertrouwen
De Groninger werkt al zijn hele carrière met Renault-trucks. “Als eigenrijder zet ik betrouwbaarheid en punctualiteit op één. De afgelopen veertien jaar heb ik alleen maar goede ervaringen gehad met Renault Trucks: goede kwaliteit voor een prima prijs. Ook de eerlijkheid en openheid van de verkoper draagt bij aan het vertrouwen.”Renault T-serieAccuraat dealerbedrijf
Voor de levering en het onderhoud van zijn trucks is Kloosterhuis vaste klant bij Nijwa Groningen. “Ik ken de medewerkers al jaren en word er altijd prettig ontvangen”, verklaart hij. “Nijwa is een toegankelijk, accuraat dealerbedrijf dat snel handelt en hoogwaardige service levert. De aflevering was ook weer goed geregeld, met een uitgebreide afleverinstructie, bloemen en gebak.” Kloosterhuis sluit af met een knipoog: “Eigenlijk heb ik maar één klacht over mijn Renault T High Sleeper Cab. Iedereen wil hem uitgebreid bekijken, dat kost me veel te veel tijd.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *