Unitrac UT 90 in Gaggenau

Unitrac UT 90Toen ik onlangs weer eens bij het Unimog Museum in Gaggenau was, zag ik al wat moois vóór ik in het museum was. Bij de buurschuur stond zowaar een Unitrac UT 90.Unitrac UT 90 In plaats van vier wielen heeft de Unitrac UT 90 (het getal staat voor het aantal pk’s) twee rupsen. Er zijn zo’n honderd stuks gebouwd door Tractortechnic uit het Duitse Gevelsberg, waarvan er nu nog ongeveer 20 over zijn. De cabine, motor, aandrijving en diverse andere componenten stammen van de Unimog 416. Hij was ontworpen voor gebruik op zachte bodem, in de bosbouw en voor de lift- en mastenbouw in de bergen. Unitrac UT 90Unitrac UT 90Unitrac UT 90

One Response

  1. Henk 23 januari 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *