610 Stralissen voor Lannutti

Iveco StralisLannutti en IVECO hebben een overeenkomst getekend voor de levering van 610 TCO2 Champions: De IVECO Stralis XP en NP. Deze mega-order is op woensdag 8 februari getekend door Valter Lannutti, President of Lannutti Group en Pierre Lahutte, IVECO Brand President.

Lannutti zal 610 nieuwe Iveco Stralis trekkers in gebruik gaan nemen. De voertuigen zullen in verschillende configuraties worden ingezet om diverse transportbehoeftes te vervullen. De IVECO Stralis trekkers passen bij groeiende vraag naar duurzame transportoplossingen, bijvoorbeeld in het glastransport waarin Lannutti een grote speler is.

Pierre Lahutte, IVECO Brand President, verklaart: “Ik ben erg verheugd over het feit dat het partnerschap met Lannutti bloeit en er voor onze nieuwe productontwikkelingen wordt gekozen. Dit betreft een van de belangrijkste Europese orders als het gaat over voertuigaantallen: 610 nieuwe Stralis XP en NP modellen. Beide zijn winnende oplossingen voor duurzaam transport. De XP inzake grote performance in combinatie met reductie van brandstofverbruik en de NP is de eerste aardgastruck geschikt voor écht langeafstandsvervoer.”

Valter Lannutti, President van Lannutti Group: “We hebben om twee redenen voor IVECO gekozen om ons wagenpark te vernieuwen. Een goed product is de basis van onze business en de directe tests met de nieuwe producten van IVECO hebben ons opnieuw overtuigd van de innovaties en kwaliteit. Daarnaast het partnerschap dat ons historisch gezien linkt aan het merk IVECO. Het tekenen van deze grote overeenkomst is het resultaat van deze lange relatie, we hebben bij IVECO altijd de mogelijkheid en welwillendheid ervaren om optimale oplossingen te bieden. Die maken het verschil voor Lannutti Group.”

Lannutti heeft gekozen voor de volgende types en motorisaties van de IVECO Stralis:
* New Stralis XP (AS440S48TP) 4×2 trekker met 480pk sterke IVECO Cursor 11 motor, Hi-Way cabine en uitgerust met de laatste systemen en technologieën voor het reduceren van het brandstofverbruik.
* New Stralis XP (AT440S46TP SL) 4×2 trekker met 460pk sterke IVECO Cursor 11 motor, compacte Hi-Road cabine. Super-Light uitvoering voor een maximaal laadvermogen.
* New Stralis (AT440S460T/XP) 6×2 trekker met 460pk sterke IVECO Cursor 11 motor en Hi-Road cabine.
* New Stralis NP (AS440S40TP) 4×2 trekker met 400pk sterke IVECO Cursor 9 aardgasmotor, Hi-Way cabine en twee tanks voor vloeibaar aardgas (LNG) wat een actieradius van 1500 kilometer mogelijk maakt.

Al deze nieuwe voertuigen worden voorzien van Michelin banden met de Michelin Solution Formula, ontworpen om grote fleetowners te ondersteunen met oplossingen voor efficiency, productiviteit en mobiliteit.Iveco StralisMet dank aan Ger Bunk voor de coverfoto (en Iveco voor de footer-foto).

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *