Eerste Actros voor HaBe-Trans

Mercedes-Benz Actros MP4Afgelopen zaterdag heeft de Groninger vestiging van Wensink een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LLS Low Deck afgeleverd aan HaBe-Trans uit Veendam. De GigaSpace is onder andere voorzien van Active brake assist en Lane departure, en een prachtig interieur met het Style pakket. Het is de eerste Mercedes in het wagenpark van HaBe, waar hij door 7 trucks van andere merken wordt vergezeld. Door de positieve ervaring met een demo en de juiste zorg van de dealer heeft men gekozen voor deze “Black Beauty”. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst voor Harma Schollema en chauffeur Jan de Graaf! Met dank aan Mark Rotman voor de foto’s en informatie.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *