De Eifeler oogst van 5 maart 2017

Gisteren was ik even bij de Nürburgring. Deels om de Ford Ranger nog even wat beter an de tand te voelen, deels om een lekkere Schnitzel te eten. Maar als je er dan toch bent, dan kun je ook wel even wat plaatjes voor een oogstblog maken. De meeste foto’s heb ik echter in het ring°werk, het motorsportbelevingsmuseum, gemaakt, die komen in een eigen blogpost. Scania R520Scania R520 ~ Stahl.Scania R520Uitstekende lading.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Ford Transit CustomFord Transit Custom ~ Hotrod Tour.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner ~ KW Competition.MAN LEMAN LE ~ ADAC.VW Transporter T4VW Transporter T4.VW Transporter T3VW Transporter T3.VW Transporter T3VW Transporter T3 ~ Deutches Rotes Kreuz.Ford KugaFord KugaFord Kuga ~ Deutches Rotes Kreuz.Renault T-serieRenault T-serie ~ Dartom.Freightliner onbekend/overigFreightliner.Onbekend opleggerEn we sluiten af met de oplegger van tractor pulling team “Yellow Thunder”.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *