Nu ook Volvo FE Easy Concept

Volvo Trucks introduceert nu de Volvo FE Easy Concept: een volledig gespecificeerde én compleet opgebouwde truck. Het concept beschikt over grote flexibiliteit in uitvoering en een kwalitatief uitstekende laadbak. Ook de reeds bestaande Volvo FL Easy Concept is vernieuwd. Er zijn verschillende opties toegevoegd waardoor er maatwerk geleverd kan worden tegen een standaard scherpe prijs. Bovendien zijn de trucks voorzien van Volvo’s Forward Collision Warning met noodremfunctie.Volvo FE 2nd genDe Volvo Easy Concept trucks hebben als doel ondernemers tijd en moeite te besparen en hen te ontzorgen. De Easy Concept trucks beschikken over een hoogwaardige opbouw van Plywood met laadklep van Dhollandia. Daarnaast zijn de trucks uitgerust met Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak I-Sync (Volvo FL) en I-Shift (Volvo FE) en Forward Collision Warning met noodremfunctie.Volvo FE 2nd genKop-staartbotsingen verleden tijd
Volvo’s Forward Collision Warning met noodremfunctie helpt kop-staartbotsingen te voorkomen door het geven van luide geluidssignalen en signalen op het dashboard. Bovendien laat het systeem het voertuig volledig tot stilstand komen bij een dreigende aanrijding. Volvo’s oplossing overtreft de richtlijnen die de Europese Unie omtrent dit soort noodremsystemen voorschrijft en bevat een combinatie van een radar en een camera die samenwerken om voertuigen voor de truck te identificeren en te controleren. Het systeem is ontworpen voor stilstaande en rijdende voertuigen en kan een botsing met een bewegend object voorkomen.

Easy to buy. Easy to own. Easy to drive.
“De Easy Concept trucks zijn comfortabel en veilig en hebben een eenvoudige instap, ergonomische stoel en een uitstekend zicht rondom. De voertuigen kunnen geleverd worden met een compleet pakket diensten die een zorgeloze inzet garanderen. Van reparatie en onderhoud, financiering, verzekering tot een chauffeurstraining. De eigenaar hoeft de truck alleen te laden en te rijden”, verklaart Jan Fijnaut, verkoopdirecteur Volvo Trucks Nederland.Volvo FE 2nd genDe Volvo FL Easy Concept werd in 2014 op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Het is een wendbare truck voor middelzware taken. Het maakt hem zeer geschikt voor leveringen in de binnenstad met smalle straten en veel stops. De nieuwe en grotere Volvo FE Easy Concept is geschikt voor vrijwel elke taak: leveringen in de stad, regionale distributie, koeltransport en lichte bouwtaken.Volvo FE 2nd gen“Een Easy Concept truck is de snelste weg naar optimale beschikbaarheid en efficiency. Door de grote hoeveelheid opties kunnen we maatwerk leveren tegen een standaard prijs. De flexibiliteit in uitvoering en de kwaliteit van de laadbak gaan niet verloren. We hebben decennia aan kennis en ervaring ingezet bij het configureren van de ideale truck, zodat ondernemers geen tijd meer hoeven te besteden aan het uitdenken van alle details. Wij noemen het Easy to buy. Easy to own. Easy to drive”, besluit Jan Fijnaut.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *