Zelfs een Samurai kan kapot

Suzuki SamuraiVandaag waren mijn vriendin en ik onderweg naar een 4×4 evenement in Havelte met de Samurai. Helaas kwamen we niet ver, toen ik mijn vriendin onderweg een kus op haar wang gaf, werd de auto schijnbaar jaloers (maar op wie van de twee?), en wierp de aandrijving naar de achteras er uit. De wegenwacht (die mijn vriendin direct herkende, Piaggio’s zijn namelijk niet zo geschikt als postscooter…) demonteerde de rondvliegende onderdelen, Rijkswaterstaat beveiligde de vluchtstrook en vond zelfs nog wat onderdelen in de berm. We zijn op de voorwielaandrijving alleen thuis gekomen, maandag gaat de Samurai naar Laas Douma, hopelijk kunnen we dan volgende week in Opende weer offroaden…VW CaddySuzuki SamuraiIsuzu D-MaxIsuzu D-MaxSuzuki SamuraiIk ben overigens later met de Skoda alsnog naar Havelte gegaan, een uitgebreid (video)verslag volgt morgen hier op de blog.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *