De Groot koopt 11 New Generation Scania’s

De Groot Global Logistics, onderdeel van De Groot Fresh Group uit Hedel, zette recent de handtekening voor de levering van 11 New Generation Scania’s. Het zijn de eerste Scania’s die het bedrijf in gebruik neemt. Het gaat om tien stuks Scania S450 6×2/4 trekkers en één 6×2/4 S520 V8, alle met een gestuurde voorloopas.Scania S520“Wij presenteren ons als een top bedrijf, met een degelijke uitstraling. Wij doen weinig aan reclame en houden ons meestal afzijdig van de publiciteit. Wij besteden daarom veel aandacht aan ons wagenpark en proberen ons hiermee te onderscheiden, jong materiaal wat fris en schoon is, in de vertrouwde huisstijl van De Groot Fresh Group. Dan wil je ook met het nieuwste voor de deur komen.” Licht Rob Vissers toe. “Scania heeft momenteel de nieuwste truck. Wat verder meespeelt, zijn de goede geluiden die wij horen over het verbruik van de 450pk SCR-only motor. En een voordeel voor ons is, dat de Scaniadealer vlak bij ons hoofdkantoor in Hedel zit. Tenslotte koop je niet alleen een auto, het gaat ook om welke ondersteuning daar achter zit.”

Dat er tien keer een S450 en één ‘dikke’ Scania S520 V8 geleverd wordt, heeft alles te maken met chauffeur Anton Donker. De V8 is een blijk van waardering omdat Anton al meer dan 40 jaar bij ons in dienst is”, legt Rob Vissers uit. “Dat jubileum hadden we al gevierd met een groot feest. Anton mocht kiezen wat voor merk auto hij wilde, hij heeft voor Scania gekozen. We hebben bewust gewacht op het nieuwe model. We hebben alles in het diepste geheim georganiseerd voor Anton, het was dan ook een complete verassing toen dinsdag 17 februari zijn nieuwe auto werd afgeleverd.” Scania S450“We zijn overspoeld door positieve reacties, met name op Social Media was de belangstelling enorm. Ook onderweg trekt de Scania veel bekijks, Anton is een bekend gezicht bij onze klanten en het is erg leuk om te zien hoe men meeleeft. Licht Rob Vissers toe. Dit hadden we niet verwacht”

De Scania’s zijn compleet uitgerust, net als alle auto’s uit het wagenpark overigens, er is gekozen voor de S cabine, en een hele reeks aan opties waardoor het de chauffeurs aan niets ontbreekt, de S520 is voorzien van een King op the Road pakket.Scania S520“De Groot Global Logistics is huisvervoerder van De Groot Fresh Group. Die actief is in de Groente en Fruit”, geeft Rob Vissers als uitleg over de dagelijkse gang van zaken. “We zijn met onze eigen auto’s actief in een straal van 200 km rondom Hedel, en passeren dagelijks de landgrenzen met België en Duitsland. We zijn erg sterk tijdsleveringen en wij weten wat onze klanten van ons verlangen. Dit houdt voor ons in dat we 24/7 op landswegen te vinden zijn wat ons weer flexibel maakt. Voor verdere bestemmingen die wij dagelijks beleveren hebben wij betrouwbare vaste partners. Ook een belangrijke onderdeel bij is de overzeese import, we importeren groente en fruit vanuit 50 verschillende landen. Dit komt veelal aan in containers in de haven van Rotterdam en Antwerpen. Het transport en de documentenstroom die hieraan vast hangt zijn diensten die wij van Global organiseren.”

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. H,j,schreurs 10 augustus 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *