5 Actrossen voor Van der Werff

Mercedes-Benz Actros MP4Het gaat maar door bij Van der Werff, naast een aantal DAF’s, Volvo’s en Scania’s is afgelopen vrijdag de eerste van vijf stuks Mercedes-Benz Actros aan de snel groeiende logistiek dienstverlener uit Heerenveen afgeleverd door Wensink. Later deze week volgen nummer 2 en 3. De trucks krijgen vlootnummers 285 tot en met 289, 287 is nu afgeleverd. Alle trucks zijn uitgerust met zaken als ABA 4 met adaptive cruise control, ppc, sideguard assist en fleetboard telematica. Kuperus heeft het spuitwerk verzorgd. Het gaat om drie stuks 2042 LS met de 230 cm brede cabine en twee stuks 1842LLS met de 250 cm brede cabine.
Mercedes-Benz Actros MP4Wederom heel veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! Met dank aan Edgar Langendijk en Ronald de Jaeger voor de foto’s en informatie. Mercedes-Benz Actros MP4

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *