De levens van de BN-RD-13

Scania 124Onlangs zette ik de Scania 124 met kenteken BN-RD-13 op de foto, hij staat tegenwoordig in de kleuren van WR Unit uit Harlingen. Hij hoefde niet ver te reizen van zijn vorige eigenaar naar WR: deze zat een stukje verderop in dezelfde stad, dat was namelijk KTF. Met dank aan Erik Algera voor de tip en Jeffrey Planting voor de foto in KTF kleuren.Scania 124
Maar KTF was niet de eerste eigenaar. Navraag bij Jesse Zuidema leerde me dat de eerste eigenaar Brouwer uit Nieuwegein was. Van Henk van Melzen mocht ik onderstaande foto gebruiken. Ook aan deze twee heren veel dank!Scania 124
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *