Black Power: 570 pk sterke Iveco Stralis voor BPC

Recent heeft BPC Internationaal Transport VOF een nieuwe Iveco Stralis in de vaart genomen. Deze nieuwe trekker is uitgevoerd met hefbare voorloopas en 570pk krachtige IVECO Cursor 13 dieselmotor. Het transportbedrijf uit Emst zal de Stralis voornamelijk inzetten voor het transport van bouwstoffen en puin met kippers. Iveco StralisBPC Internationaal Transport VOF
BPC Internationaal Transport VOF uit Emst is opgericht in 2009. De nieuwe Stralis 570pk is een uitbreiding van het wagenpark van BPC Internationaal Transport VOF. Het bedrijf beschikt nu over 4 trekkende eenheden. Iveco StralisIVECO Stralis Hi-Way 570pk
Volledig uitgevoerd in het zwart, met enkele chromen en RVS accenten: de nieuwe IVECO Stralis van BPC Internationaal Transport VOF is een opvallende verschijning geworden. De trekker met hefbare en sturende voorloopas is uitgevoerd met de ruime Hi-Way cabine, ontworpen als zeer comfortabele leefruimte tijdens (internationale) transportwerkzaamheden.
Onder de cabine van de nieuwe Stralis van BPC Internationaal Transport VOF bevindt zich een 570pk en 2500Nm sterke IVECO Cursor 13 6-cilinder dieselmotor. Deze is gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix versnellingsbak met onder andere rocking-functie en kruipversnellingen voor- en achteruit. De IVECO Stralis werd afgeleverd door VIKA Bedrijfswagens uit Wezep.

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Frank 7 april 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *