Eurocargo met extra stoelen voor Betten

Iveco EurocargoOnlangs heeft Autoberging Betten B.V. uit Sneek een nieuwe Iveco Eurocargo in gebruik genomen. Dit nieuwe bergingsvoertuig is door De Groot Techniek opgebouwd met een schuifplateau en sleepbril en werd afgeleverd door IVECO-dealer Cornelis Bedrijfsauto’s in Leeuwarden. In samenwerking met Estepé en Profiglass is een prachtige RDW gekeurde oplossing gerealiseerd met extra zitplaatsen achterin.Iveco EurocargoBergingsbedrijf Betten uit Sneek
Autoberging Betten B.V. is een gecertificeerd takel- en bergingsbedrijf dat sinds 1986 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar staat om hulp te bieden bij schade of pech. Het bedrijf uit Sneek werkt voor alle alarmcentrales, verzekeringsmaatschappijen, ANWB, Route Mobiel, justitie, politie, verschillende autobedrijven en particulieren.Iveco EurocargoOm elke opdracht met zorg uit te voeren beschikt Autoberging Betten B.V. over een wagenpark met moderne, gecertificeerde en volledig uitgeruste bergings- en transportvoertuigen. Zo kunnen auto’s, bestelwagens, motorfietsen, trucks, bussen en andere voertuigen met het juiste materieel veilig worden geborgen en vervoerd.Iveco Eurocargo10-tons IVECO Eurocargo met extra zitplaatsen
Het nieuwste voertuig in het wagenpark van Autoberging Betten B.V. is een 10-tons IVECO Eurocargo, uitgevoerd met een dubbele cabine. In samenwerking met Estepé uit Oss en Profiglass bedrijfswageninrichtingen uit IJlst is een RDW-gekeurde oplossing gerealiseerd waarbij de Eurocargo is voorzien van extra zitplaatsen achterin. De extra zitplaatsen zullen worden gebruikt wanneer extra personen mee moeten van of naar een berging.Iveco EurocargoOnder de cabine bevindt zich een 4,5 liter Tector 5 4-cilinder dieselmotor die een vermogen levert van 190pk en 700Nm. De opbouw van het 6 meter lange schuifplateau, 2.5-tons sleepbril en RVS-opbergkisten is verzorgd door De Groot Techniek uit Brakel. Iveco Eurocargo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *