294: Nieuwe Volvo FH voor Van der Werff

Volvo FH 4th genHet houdt niet op, niet vanzelf! Dan heb ik het uiteraard over de nieuwe truck bij Van der Werff. Ik heb de afgelopen weken al geschreven over nieuwe Scania’s, DAF’s en Mercedessen bij Van der Werff, maar op dit moment stroomt er ook een groep nieuwe Volvo’s in. Twee FM’s rijden al, twee FH lowdecks zijn op komst en afgelopen vrijdag is wagenparknummer 294 afgeleverd: een Volvo FH met midliftas. Deze had ik stukje bij beetje al zien ‘groeien’ bij Volvo-dealer M.S. de Vries, maar die foto’s konden natuurlijk nog niet op de blog. Nu wel!Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genBefore 1Volvo FH 4th genBefore 2Volvo FH 4th genWie al deze mooie nieuwe trucks in het echt wil zien, op 6 mei is er op de hoofdvestiging in Heerenveen groot feest in verband met het 100 jarig jubileum.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *