Willem Sonnema bij Mammoet USA

Kenworth onbekend/overigEen tijdje terug was Willem Sonnema in Amerika, met de door Willem Kuiper georganiseerde truckstar-reis. Eén van de reisdoelen was het Amerikaanse hoofdkantoor van Mammoet in Rosharon (Texas). In Texas is alles groter, dus ook de trucks. Willem, bedankt dat ik de foto’s mag gebruiken! MAN KATOnbekend opleggerFreightliner onbekend/overigFreightliner onbekend/overigWestern Star onbekend/overigKobelco CKE2500GOnbekend heftruckKenworth onbekend/overigFord F-serieMAN KATOnbekend opleggerBroshuis opleggerKenworth onbekend/overigCline onbekend/overigScheuerle opleggerWestern Star onbekend/overigFreightliner onbekend/overigVolvo VNFreightliner onbekend/overigVolvo VNPeterbilt onbekend/overigFreightliner onbekend/overigSennebogen onbekend/overigKobelco CKE2500GFreightliner onbekend/overigLiebherr telescoopkraan

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *