Tanken bij een woestijnrally

Mitsubishi Fuso CanterDeze blogpost is voor wie zich af vraagt hoe het tanken in de woestijn bij een rally eigenlijk in zijn werk gaat. Bij de Morocco Desert Challenge was dit duo aan het werk, een Mitsubishi Fuso Canter met pompen, gekoppeld aan een Volvo FH 3rd gen met een met brandstof gevulde tanktrailer. Daar kun je wel een tijdje mee vooruit! Ook halverwege de route waren er tankstops, dus ik ga er eerlijk gezegd van uit dat er (minstens) twee zulke teams met de rally meereden. Overigens zijn er in Marokko langs de weg ook opvallend veel tankstations, vaak gloednieuw. Het prijsniveau is vergelijkbaar met dat bij ons. Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd genMitsubishi Fuso Canter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *