DTM: the day after

Toen ik zaterdagavond langs de Hockenheimring reed, rook het er heerlijk naar verbrande koppeling, vermengd met een vleugje rubber. Op dat moment besefte ik me, dom, dit weekend was de seizoensopener van de DTM op dat circuit gecombineerd met (misschien nog wel leuker) het EK Rallycross. Te laat met accreditatie aanvragen. Dan ter compensatie maar wat foto’s van ‘the day after’ gemaakt. De duurbetaalde coureurs slapen inmiddels weer in hun eigen bedje, maar de standbouwers, televisiemensen, vuilnismannen en een handje vol monteurs mochten vandaag nog even hard aan de bak. Mercedes-Benz LPRenault Magnum 4th genRenault Magnum 4th genMercedes-Benz Actros MP2Onbekend aanhangwagenOnbekend opleggerMercedes-Benz Actros MP4MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genFaun telescoopkraanOpel BlitzVolvo FH 4th genVolvo FHRenault ExpressPiaggio Ape CarMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen

Toch nog twee actiefoto’s, uit de persmap van Mercedes-AMG.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *