Bussen in Marokko

het buspark in Marokko is zo mogelijk nog gevarieerder dan het truckpark. Hyundai busHyundai bus.Scania buschassisScania buschassis.Scania buschassisScania buschassis.Scania buschassisScania buschassis.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Iveco DailyIveco Daily.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.VDL FuturaVDL Futura.KingLong touringcarKingLong touringcar.Yuejin busYuejin bus.Onbekend busLesbus (niet te verwarren met het Griekse eiland).Irizar busIrizar bus.MAN buschassisMAN buschassis.Irizar busIrizar bus.Onbekend busOnbekend bus.Onbekend busOnbekend bus.Irizar busIrizar bus.Iveco PowerDailyIveco PowerDaily.Renault buschassisRenault buschassis.Irizar busIrizar bus.Renault buschassisRenault buschassis.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *