Nieuwe lowrider in de melk

DAF XF Euro 6Afgelopen donderdag heeft Jurjen Ypma van ESA deze XF 440 FT afgeleverd. De moderne trekker gaat rijden in de vloot van K.H. Oenema & zn’s voor het inzamelen van melk in opdracht van Friesland Campina. De trekker is de eerste in de vloot die voorzien is van de veiligheidsvoorzieningen als ACC (Adaptive Cruise Control), AEBS (Geavanceerd noodremsysteem) & LDWS (Lane Department Warning System). De truck is eveneens uitgerust met een af fabriek Truckphone. In de werkplaats zijn de werk- en zwaailampen gemonteerd evenals een LED verstralerbalk voor gebruik tijdens de nachtelijk ritten. Maar het meest opvallende is natuurlijk de lage cabine. De Comfort Cab is nog wel leverbaar op de XF, maar Oenema is één van de weinige firma’s die hem nog bestelt. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *