Kögel verlengt sponsorovereenkomst met viervoudig Europees kampioen Jochen Hahn

Al sinds het jaar 2012 staat Kögel het team Hahn Racing bij in het FIA European Truck Racing Championship, de hoogste Europese klasse van de truckracesport. Deze succesvolle samenwerking werd goed op tijd voor het nieuwe seizoen verlengd tot eind 2022. Het Europese kampioensteam uit Altensteig vertrouwt op een draaischamelaanhangwagen evenals twee compleet nieuwe, op de behoeften van het team afgestemde wissel laadbakken van Kögel. Het sluiten van een overeenkomst voor zes jaar moet voor beide partijen gelden als een signaal van vertrouwen, continuïteit en stabiliteit.

De wissel laadbakken en de draaischamelaanhangwagen helpen het team om het logistieke en representatieaspect van het stressvolle raceseizoen optimaal te laten verlopen. Beide wissel laadbakken zijn speciaal gebouwd en daardoor niet officieel beschikbaar in het portfolio van Kögel. Een van de wissel laadbakken staat ter beschikking van het serviceteam als opslagruimte voor reserveonderdelen en herbergt bovendien een afgescheiden kantoor annex rustruimte voor Europees kampioen Jochen Hahn. De tweede wissel laadbakken dient als transport- en opslagoplossing voor de catering.Kögel wissellaadbak“Kögel is voor ons een zeer belangrijke partner zonder wiens ondersteuning ons succes niet mogelijk zou zijn geweest”, zegt Jochen Hahn, regerend Europees kampioen en rijder van het team Hahn Racing. “Tegelijkertijd bieden de Kögel voertuigen ons voordelen die het hele team niet meer zou kunnen missen. We zijn dan ook des te enthousiaster dat we het nieuwe seizoen kunnen beginnen met twee nieuwe wissel laadbakken.”

“Voor ons stond het buiten kijf dat we de overeenkomst met het team Hahn Racing zouden verlengen. De vraag was alleen met hoeveel jaar”, zegt Petra Adrianowytsch, managing director bij Kögel. “We zijn blij om met de zesjarenovereenkomst onze stempel te kunnen drukken en blijven ook na de verandering van merk (Hahn is van MAN overgestapt naar Iveco, red.) vierkant achter het team Hahn Racing staan. Met Jochen Hahn hebben we bovendien een sympathieke Duitse ambassadeur van ons merk die onze trailers bij alle truckfans in heel Europa op een positieve manier onder de aandacht brengt.”

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *