DAF XF is Krediet-waardig gebleken

Jan Krediet uit Steenwijk is in heel Europa een bekende naam als het gaat om meubel- en keukenlogistiek. Van transport tot montage en installatie en van warehousing tot advies bij douaneprocedures en fiscale vertegenwoordiging. Het bedrijf is eind vorig jaar tevens bekroond met de TLN (Transport en Logistiek Nederland) Ondernemersprijs 2017 in de categorie ‘Grote Ondernemingen’.DAF XF Euro 6Jan Krediet heeft er voor gekozen om haar wagenpark uit te breiden met 12 nieuwe DAF trucks. Vandaag gaan de eerste twee nieuwe voertuigen de weg op. Het gaat hier om bakwagens van het type XF 410 FAR Space Cab. De DAF XF biedt optimale efficiency en een zeer hoog chauffeurscomfort. Met zijn krachtige en elegante uitstraling is de XF hét visitekaartje voor iedere transportondernemer. De beide trucks worden aangedreven door de PACCAR MX 13-motor met 410 pk, ontwikkeld voor maximale efficiëntie, hoge prestaties en lage bedrijfskosten. Carrosseriebouw IJntema BV heeft de trucks voorzien van een wisselsystemen voor BDF-wissellaadbakken.DAF XF Euro 6Jurjen Ypma en zijn collega’s van ESA wensen Jan Krediet veel veilige en comfortabele kilometers met deze eerste twee nieuwe DAF trucks toe, iets waar ik me uiteraard graag bij aansluit. DAF XF Euro 6

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *