Fraaie Actros voor Greving

Gebr. P. en K. Greving B.V. uit Groningen hebben deze prachtige Mercedes-Benz Actros 1845 LS StreamSpace in ontvangst genomen van Wensink. De Actros word aangedreven door een 450 pk sterke OM471 motor. Hij is onder andere voorzien van Top Torque, 9.0 ton vooras en kipperhydrauliek. Het resultaat is een truck die alle andere in de schaduw zet: omdat hij met zijn nieuwe cabines een maximum aan comfort biedt, omdat hij gemakkelijk, veilig en soeverein rijdt als geen enkele andere truck, omdat Greving dankzij de vele brandstofbesparende, technische innovaties en perfect op elkaar afgestemde services rendabeler onderweg is dan ooit, volgens Wensink.Mercedes-Benz Actros MP4Het fraaie spuitwerk maakt deze Mercedes-Benz Actros, “De mooiste auto in Noord Nederland“ aldus eigenaar Menno Greving. Met dank aan Bernard Dijkhuizen voor de foto. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *