Japanse trucks in Marokko

In Nederland zie je in de lichte klasse zo nu en dan een Japanse truck, meestal een Canter, soms een Isuzu. In Marokko is in deze klasse vrijwel ALLES japans, met een groter veelvoud aan typen. Ook in de middelzware klasse zijn de Jappen dominant, met types die we bij ons nooit zien. In deze blog ontbreekt Hino, die zie je wel zo nu en dan maar precies bij dit merk was ik telkens te laat met op het knopje drukken…Isuzu F-serieIsuzu FVR.Fuso FighterFuso Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Isuzu NQRIsuzu NQR.Isuzu onbekend/overigIsuzu.Isuzu F-serieIsuzu FVR.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter HD.Mitsubishi Fuso FighterMitsubishi Fuso Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu NPRIsuzu NPR.Isuzu NQRIsuzu NQR.Mazda T-serieMazda T-serie.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.Isuzu F-serieIsuzu FVR.KIA onbekend/overigKIA.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Mitsubishi FKMitsubishi FK.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Daihatsu onbekend/overigDaihatsu.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Isuzu NPRIsuzu NPR.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter HD.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Onbekend truckZou dit een vuiniswagen zijn, of supermarktdistributie?Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Mitsubishi Fuso FighterMitsubishi Fuso Fighter.Mitsubishi Fuso FighterMitsubishi Fuso Fighter.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Isuzu NPRIsuzu NPR.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu F-serieIsuzu FSR.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi Fuso FighterMitsubishi Fuso Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Onbekend truckDikke lading.Isuzu F-serieIsuzu FVR.Mitsubishi Fuso FighterMitsubishi Fuso Fighter.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Isuzu F-serieIsuzu FVR.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Isuzu onbekend/overigIsuzu.Mitsubishi onbekend/overigMitsubishi.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Isuzu onbekend/overigIsuzu.Isuzu NPRIsuzu NPR met koeien op het dak.Mitsubishi onbekend/overigMitsubishi.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Hyundai overig/onbekendHyundai.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.Isuzu onbekend/overigIsuzu.Isuzu NPRIsuzu NPR.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.Isuzu NPRIsuzu NPR.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter HD.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu F-serieIsuzu FVR.KIA onbekend/overigKIA.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Onbekend truckAparte autotransporter met een minikraantje achterop.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi Fuso FighterMitsubishi Fuso Fighter.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Isuzu NQRIsuzu NQR.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu N-serieIsuzu NP.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Hyundai overig/onbekendHyundai.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Mitsubishi FighterMitsubishi Fighter.Isuzu F-serieIsuzu FTR.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *