De bezoekersparking van RETTmobil 2017

Op sommige beurzen is de bezoekersparking bijna net zo interessant als de beurs zelf, dat is bij RETTmobil bijvoorbeeld ook zo. Je gaat natuurlijk met een auto van de zaak naar een vakbeurs, en als die auto toevallig een brandweerwagen of ambulance is, tsja… BMW 3-serieMercedes-Benz SprinterFord TransitVW TouaregLexus RX 450hMitsubishi L200VW Transporter T5Ford TransitMercedes-Benz VitoVW AmarokIveco DailyFord TransitUnimog U1300LUnimog U1300LMercedes-Benz SprinterVW PassatNissan NavaraVW PassatRam onbekend/overigVW GolfFiat PuntoRenault MasterVW SharanAudi onbekend/overigFiat DucatoVW PassatMercedes-Benz SprinterVW Crafter 1st genVW GolfFord TransitAudi onbekend/overigDacia Logan MCVKIA onbekend/overigVW Transporter T6

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *