Nieuwe MOFFETT M4 NX afgeleverd aan Koninklijke Jongeneel

Hiab Benelux heeft drie nieuwe MOFFETT meeneemheftrucks van het type M4 25.4 NX geleverd aan Koninklijke Jongeneel. Na een uitgebreid vergelijk met concurrerende machines kwam Jongeneel tot de conclusie dat de Moffett M4NX de beste oplossing biedt wanneer het gaat om prestatie, veiligheid, comfort en bedieningsgemak.Moffett M4NXVerder heeft Jongeneel gekozen om een R&O abonnement af te sluiten voor deze meeneemheftrucks. Hierdoor zijn ze altijd verzekerd van een maximale inzetbaarheid tegen de laagste risico’s en een landelijk dekkend servicenetwerk. Hiab Benelux biedt de keuze uit diverse R&O formules tegen scherpe tarieven.Moffett M4NXDe machines zullen op verschillende vestigingen van Jongeneel ingezet gaan worden voor de distributie van een brede waaier aan hout, plaat & bouwmaterialen.Moffett M4NX

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *