De restjes van Truckfestival Burdaard

Onbekend meerdere (diverse merken)Denk je dat je alles gehad hebt… Maar nee hoor, er zijn nog wat dingen blijven liggen. Claas Arion 650Claas Arion 650 ~ Rijschool Argus.Cat KraanCaterpillar M314F ~ Folkertsma.GINAF X4241-SGINAF X4241-SGINAF X4241-S ~ Combi-Trans.Terberg FM2850Terberg FM2850 ~ Combi-Trans.Renault T-serieRenault T-serie ~ M.S. de Vries.VW Transporter T5VW Transporter T5 ~ ANWB.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Borgesius.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Brant Visser.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Tiltrans.Onbekend meerdere (diverse merken)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *