De levens van de BX-LL-41

Volvo FH 3rd genDe Volvo FH 3rd gen met kenteken BX-LL-41 is zijn leven begonnen bij Bontrans, volgens Maikel Duits. Helaas heb ik er in die uitvoering geen foto’s van. Tweede eigenaar was De Jong Zuurmond. Tegenwoordig is hij van Van der Stoel uit Badhoevedorp, waar Michael van Klooster chauffeur van de truck is. Michael ook de tipgever en de fotograaf van de truck in zijn huidige uitvoering, waarvoor uiteraard mijn dank. Ook dank aan Arjan Dijkers voor de foto in de rainbow-kleuren van Zuurmond. Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen

Edit: met dank aan Vincent Smit ook nog een foto uit de Bontrans periode.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Johan 4 juli 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *