De levens van een rode Scania racetruck


De Scania racetruck van Mikael Johansson heb ik maar bij één evenement in actie op de foto gezet, de truckrace van Zolder in 2012 (meteen het begin van mijn truckrace-carrière). Daarna heeft hij jaren te koop gestaan. Tot hij afgelopen weekend ineens weer opdook bij de Truck GP Nürburgring 2017. Tegenwoordig is hij van de Duitse transportondernemer Clemens Hecker. Deze is ook sponsor van Erwin Kleinnagelvoort, die daardoor dit weekend ineens 3 trucks in het team had (de Tijhuis-Kreeft-DAF was er ook bij). Scania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T-serieScania T420De bijpassende Scania T420 mag natuurlijk ook niet in deze blog ontbreken.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *