Jaco de Rijk op Truckfestival Balkbrug 2017

Het begint traditie te worden. Ik WILDE wel naar Truckfestival Balkbrug, maar dat lukte niet. Vervolgens maakt Jaco de Rijk foto’s, plaatst ze op truckfan.nl, en op 12 juli maak ik er een blog van. Zo ging het in 2015,zo ging het in 2016 en nu is het al weer zo ver. Jaco, wederom bedankt! Scania R-serieScania G-serieOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendPeterbilt onbekend/overigScania G-serieScania T-serieVolvo FHVolvo FHScania R-serieScania R-serieOnbekend meerdere (diverse merken)Kenworth W900mack RW (Superliner)Scania T143Scania R-serieDAF XFScania G-serieOnbekend meerdere (diverse merken)DAF XFVolvo FHDAF XFOnbekend meerdere (diverse merken)Scania R-serieScania R-serieDAF XFScania R-serieOnbekend meerdere (diverse merken)Tatra PhoenixDAF XFDAF XFGeen GeenDAF XFIveco DailyScania G-serieDAF T1800Iveco StralisMAN TGS 2nd genTerberg FM1350Volvo FH12 2nd genScania G-serieMAN TGS 2nd genOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Volvo FH 4th gen

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *