Kögel coiltrailer voor CLT Europe

Het IJmuidense transport- en expeditiebedrijf CLT Europe breidt haar wagenpark uit. In september wordt wederom een gloednieuwe Kögel coiltrailer toegevoegd aan de vloot.Kögel oplegger“Je specialiseren en continu de kwaliteit hoog houden is van groot belang. Modern materiaal is een vereiste en vandaar dat we gekozen hebben voor een uitbreiding met Kögel coiltrailers”, aldus directeur Chris Lindenberg van CLT Europe.

Lindenberg merkt dat de markt groeit en het ladingaanbod stijgt. De transportsector biedt door deze stijging echter steeds minder mogelijkheden om ladingen te transporteren. Lindenberg: “Voor ons een reden om zo veel mogelijk in eigen beheer te nemen om de kwaliteit te kunnen waarborgen.”

Wagenpark
Het huidige wagenpark van CLT Europe bestaat uit verschillende wagens, combinaties en opleggers. Het bedrijf beschikt al over diverse coiltrailers met de bijbehorende ladingzekering materialen. Lindenberg: “Hierdoor zijn we in staat om bijna elke zending te vervoeren in heel Europa. Voor kleine spoedzendingen beschikken wij over bestelbussen.”Kögel opleggerTransportbehoeften
Na de zomer wordt het wagenpark van het IJmuidense bedrijf uitgebreid met een nieuwe Kögel coiltrailer van Truck & Trailer Groep Nederland. “Ik ben erg blij met deze leverancier. Truck & Trailer Groep biedt het totaalpakket aan waar ik naar op zoek was. Van het ontwerpen van de trailers tot een compleet onderhoudspakket. Wij moeten ons concentreren op de klant en de zendingen en ons niet druk maken over het onderhoud. Truck & Trailergroep heeft mij goed geadviseerd bij het realiseren van onze uitbreiding en speelt altijd kundig in op al mijn transportbehoeften”, aldus een tevreden Chris Lindenberg.Kögel opleggerCLT Europe
CLT Europe is gespecialiseerd in het vervoeren van staal en deelpartijen binnen Europa. Mede door de strategische ligging in het havengebied van IJmuiden richt CLT Europe zich ook op op- en overslag van goederen. Het bedrijf heeft hiervoor ruim 7.000 m2 aan magazijnruimte en verhard buitenterrein tot haar beschikking.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *