Verdubbeling van het aantal palletplaatsen bij schuifzeilopleggers

Met de optie dubbele laadvloer is bij alle Kögel opleggers uit de productseries Cargo en Mega een verdubbeling van het aantal palletplaatsen mogelijk. Zo kunnen bij de desbetreffende schuifzeilopleggers tot wel 66 of bij passende belading zelfs tot wel 67 europallets worden getransporteerd. Expediteurs kunnen daardoor niet-stapelbare goederen boven elkaar vervoeren en de opleggers nog efficiënter en winstgevender gebruiken.

Dit is mogelijk dankzij de optie dubbele laadvloer. Met behulp van stalen C-rails en uitschuifbare ladingbeveiligende balken van aluminium kan snel een tweede laadvloer met een maximaal nuttig laadvermogen van tot wel tien ton worden gerealiseerd. De extra laag biedt plaats aan 33 europallets en verdubbelt daardoor het aantal palletplaatsen. De ladingbalken van aluminium houden het eigen gewicht van de oplegger laag en maken desondanks een nog altijd opmerkelijk nuttig laadvermogen mogelijk. Bij transportorders zonder tweede laadvloer kunnen de 24 ladingbeveiligende balken in een optioneel verkrijgbare opbergruimte worden opgeborgen. De bij de Cargo varianten optionele en bij de Mega varianten standaard geleverde schuifkap met hefdakfunctie helpt bovendien bij het laden en lossen. Net zoals bij alle Kögel voertuigen met schuifzeil is ook met de optie belading in twee lagen dankzij de DIN-EN-12642-Code-XL-certificering bij een aaneengesloten lading geen extra beveiliging van de lading nodig.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *