Truckstar Festival 2017: Blauw licht

Er was heel wat politie op de been, ondersteund door Rijkswaterstaat, om de uittocht van het Truckstar Festival in goede banen te leiden. De op het TT-circuit paraat staande ambulances konden weer naar huis en reden tussen de trucks door. VW Transporter T5VW Transporter T5.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.BMW motorfietsBMW motorfietsBMW motorfietsBMW motorfietsBMW motorfiets.Isuzu D-MaxIsuzu D-MaxIsuzu D-MaxIsuzu D-Max.VW TouranVW TouranVW Touran.

DAF XF105De politie had nog wat te doen ook… Zo mochten de inzittenden van deze container bijvoorbeeld hun weg lopend vervolgen. Hun geluk was wel dat ze pas staande werden gehouden toen de truck al bijna terug op het bedrijf was. Of er verder nog bekeuringen zijn geschreven is me niet bekend.

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Jeroen 4 augustus 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *