Truckstar Festival 2017: de mini-truckers

Want wie het kleine niet eert…Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito.Chevrolet K2500Chevrolet K2500.VW PassatVW Passat.Fiat DucatoFiat Ducato.Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.Iveco DailyIveco Daily.Renault TraficRenault Trafic.Mercedes-Benz DüsseldorferMercedes-Benz Düsseldorfer.VW CaddyVW Caddy.Fiat DucatoFiat Ducato.Toyota HiLuxToyota HiLux.Peugeot ExpertPeugeot Expert.VW Transporter T5VW Transporter T5.Peugeot BoxerPeugeot Boxer.Renault MasterRenault Master.Renault TraficRenault Trafic.VW Crafter 1st genVW Crafter 1st gen.Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.VW Crafter 1st genVW Crafter 1st gen.VW Transporter T3VW Transporter T3.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.VW Transporter T4VW Transporter T4.Fiat DucatoFiat Ducato.VW Transporter T5VW Transporter T5.Mercedes-Benz DüsseldorferMercedes-Benz Düsseldorfer.VW LT 2nd genVW LT 2nd gen.VW onbekend/overigVW Bora.Citro C25Citroën C25.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Land Rover FreelanderLand Rover Freelander.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T3VW Transporter T3.Ford EconolineFord Econoline.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Mercedes-Benz M-klasseMercedes-Benz M-klasse.Ford TransitFord Transit.Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Renault TraficRenault Trafic.Ford F250Ford F250.VW Transporter T5VW Transporter T5.Chevrolet onbekend/overigChevrolet.VW Transporter T3VW Transporter T3.VW Transporter T3VW Transporter T3.Dodge RamDodge Ram.Ram 1500Ram 1500.Mercedes-Benz M-klasseMercedes-Benz M-klasse.VW Transporter T4VW Transporter T4.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter.Toyota HiLuxToyota HiLux.Dodge RamDodge Ram.VW CaddyVW Caddy.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *