Actros met tientons laadklep voor Saan


Afgelopen vrijdag heeft Wijnand Hartman van Stern aan Koninklijke Saan in Diemen deze schitterende Actros 2842LENA 6×2/4 afgeleverd. De auto is door de eigen spuiterij van Stern gespoten in de kenmerkende Saan huisstijl. Hertoghs Carrosserieën BV heeft de auto voorzien van een 7,5 meter lange schuifzeilcarrosserie met een schuifdak dat zowel voor als achter te openen is. De Dhollandia laadklep heeft een hefvermogen van maar liefst 10 ton, en dat maakt deze wagen bijzonder geschikt voor het zware werk, zoals MRI-verplaatsingen door heel Europa. Ondanks zijn grote hefvermogen, heeft de laadklep een slanke constructie, die gestabiliseerd wordt door een set hydraulische steunpoten. Stern wenst Koninklijke Saan veel veilige en rendabele kilometers toe, waarik me uiteraard volledig bij aansluit.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *