De jassen van de hybride BZ-XG-30

Volvo FE 1st genDe Volvo FE 1st gen met kenteken BZ-XG-30 is niet zomaar een distributietruck… Het is een van de voorlopers op het gebied van schonere trucks, een heuse hybride. Deze Toyota Prius onder de trucks heb ik zelf jaren terug bij de Vomar op de foto gezet. Vincent Smit spotte hem op 16 augustus 2017 bij de spuiter. Vomar heeft tegenwoordig een andere, rode huisstijl, het kan dus zijn dat hij nog steeds voor Vomar rijdt. Een andere mogelijkheid is dat hij nu van Peter Appel is, wat niet uitsluit dat er nog steeds Vomar winkels mee bevoorraadt worden natuurlijk. De eigenaar is sowieso nog dezelfde: Volvo heeft dit model nooit letterlijk verkocht, eigendom bleef bij hen.

NET ZO INTERESSANT

4 Comments

  1. Roy 25 augustus 2017 Reply
  2. Bonne 15 september 2017 Reply
  3. Sander 25 augustus 2020 Reply
    • Alex Miedema 26 augustus 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *