De oogst van 2 september 2017

Oftewel de bijvangst van Truckrun Echtenerbrug.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Keulmac.Scania R520Scania R520 ~ Top Transport.MarcoPolo onbekend/overigMarcoPolo Senior ~ Vloettax.Ford F150Ford F150.VW LT 2nd genVW LT 2nd gen ~ Profile Tyrecenter (yup, je ziet het goed, die kar heeft een lekke band).MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Gemeente Groningen.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.MAN TGEMAN TGE.Pegaso onbekend/overigPegaso ~ Wierda.MAN TGAMAN TGA ~ J. Wind.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG ~ DMT.Haulotte TT216Haulotte TT216.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ De Jong.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Transmit.Iveco DailyIveco Daily ~ Cornelis.Iveco StralisIveco Stralis ~ Omrin.DAF XF105DAF XF105 ~ (gehuurd door)
Zeiltrans.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *