[video] Heizotruck V1


Jaco de Rijk heeft in Beieren een uitgebreide foto- en filmreportage gemaakt van de Heizotruck V1 van Agrarservice Moarhof.Heizotruck V1
Heizotruck heeft op dit moment twee modellen in het assortiment. Naast de hier getoonde V1 hakseltruck is er ook een V2, voor agrarisch gebruik gedacht. Zowel de V1 als de V2 zijn gebaseerd op de Mercedes-Benz Arocs 2051, met de 510 pk sterke 6-cilinder Mercedes-motor gekoppeld een een versnellingsbak met 16 gangen en PowerShift 3. De 18ton zware truck heeft uitschakelbare ABS en inschakelbare differentiëlen in beide assen.
Heizotruck V1
De V1 is uitgerust met de StreamSpace cabine, met een grote glazen uitbouw met draaibare stoel. Hij heeft 14.00R20 banden. In de versie die op 60 kilometer per uur begrensd is, mag je met het T-rijbewijs rijden. Uiteraard is er ook een 80-kmh versie, maar dan heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig.
Heizotruck V1
Heizotruck V1Heizotruck V1Heizotruck V1Heizotruck V1MAN TGAHeizotruck V1Heizotruck V1Heizotruck V1Heizotruck V1Heizotruck V1Heizotruck V1Heizotruck V1

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *