Zevenmerker: DHL

Tegenwoordig maakt DHL een deel van haar wagenpark zelf, Streetscooter is een dochter van de koeriersgigant. Met een bedrijf van deze omvang kon het natuurlijk niet missen dat alle grote Europese merken in het wagenpark vertegenwoordigd zijn. DAF XF105DAF XF105.Iveco DailyIveco Daily.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Renault MasterRenault Master.Scania R440Scania R440.Volvo FE 2nd genVolvo FE 2nd gen.

Naast de grote zeven zijn er uiteraard nog meer merken in het wagenpark.Chevrolet CruzeChevrolet Cruze.Fiat DucatoFiat Ducato.mack RW (Superliner)Mack RW (Superliner).Nissan onbekend/overigNissan.Streetscooter WorkStreetscooter Work.VW Crafter 1st genVW Crafter 1st gen.

NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. patrick Verbruggen 14 september 2017 Reply
    • Alex Miedema 15 september 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *