Williams F1 Demo: Zandvoort 1999

We schrijven 5 September 1999, buiten is het net geen 20 graden en met een stralend zonnetje aan de hemel is er heel wat publiek afgekomen om te kijken naar verschillende races op Zandvoort, onderdeel van die dag is een demonstratie van Williams F1 racing, met niet 1 maar 2 auto’s komen ze naar Zandvoort. Bestuurd door Ralf Schumacher en Alessandro Zanardi. En uiteraard moet het spulletje ook ergens in vervoerd worden, en dat deed Williams Winfield in 1999 met twee uitermate fraaie MAN trucks. Hieronder wat foto’s die we per mail van Marco Havers kregen.

Its the 5th of September of the year 1999, outside its about 20 degrees and the sun is shining and a lot of people have gathered on the racetrack in Zandvoort on the Dutch coast for a whole day of Racing. Part of that day is demo by the Williams F1 team, and they come with both of their cars, piloted by Ralf Schumacher and Alessandro Zanardi. And of course the cars have to be transported from track to track and in 1999 Williams Winfield did that with two awesome looking MAN trucks. Thanks to Marco Havers for sending us the pictures.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *