Euro 6 topsleeper van De Lange

DAF CF Euro 6De topsleeper is nog niet helemaal uitgestorven. We zien hem niet alleen op busjes uit Oost-Europa, maar zo heel nu en dan ook op een Euro 6 truck. Zoals in dit geval op een DAF CF Euro 6 van De Lange. Uiteraard heb ik aan de chauffeur, Toby Nieuwenhuis, gevraagd waarom hij het bed boven zijn hoofd heeft in plaats van achter de rug. Toby: “Normaal zit er ook nog een aanhanger achter. Onze containers zijn langer dan normaal, namelijk 7½ meter. Op deze manier komen we beter uit met de lengte.” Het resultaat mag er in ieder geval zijn, ik ken persoonlijk geen mooiere moderne topsleeper. DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Johan vd Velde 13 augustus 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *