Edink Logistiek uit Kampen kiest voor IVECO Stralis Hi-Way

Onlangs heeft Edink Logistiek uit Kampen een nieuwe IVECO Stralis in de vaart genomen. De 420pk sterke trekker met hefbare en sturende voorloopas is de eerste IVECO in het wagenpark van het familiebedrijf uit Kampen. De eerste kilometers bevallen het bedrijf en de chauffeurs zelfs zo goed, dat een tweede Iveco Stralis reeds besteld is!
Iveco Stralis
Edink Logistiek Kampen
Edink Logistiek is een familiebedrijf met vele jaren ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende transportopdrachten in binnen- en buitenland. De kracht van Edink Logistiek ligt onder andere in de grote diversiteit van het materieel waarover het bedrijf beschikt. Het wagenpark van het transportbedrijf uit Kampen telt 10 trekkende eenheden en 32 opleggers waaronder 20/40ft containerchassis, platte uitschuifbare trailers (tot 22 meter), extreem lage semi-diepladers, diepbed trailers, schuifzeilentrailers en side-loaders.
Iveco Stralis
IVECO Stralis Hi-Way
De nieuwe IVECO Stralis in het wagenpark van Edink Logistiek is uitgevoerd met Hi-Way cabine waarin de chauffeur alle ruimte en comfort heeft tijdens zijn (inter-)nationale werkzaamheden en rustmomenten. Onder de cabine bevindt zich een 420pk en 2000Nm en 11-liter dieselmotor, gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix volautomatisch schakelende versnellingsbak. De trekker is uitgerust als 6×2 met hefbare en sturende voorloopas.
De trekker is volledig uitgerust in de rood-grijze kleurstelling van het transportbedrijf uit Kampen. De lampenbar met verstralers en zwaailampen op het dak maken de trekker helemaal af. Edink Logistiek zal de Stralis voornamelijk inzetten voor het vervoeren van containers.
Iveco Stralis

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *