Uit het archief: Iveco EuroTrakker

In deze aflevering van ‘uit het archief’, de Iveco EuroTrakker. Dit was het bouwbroertje van de Iveco EuroTech en de voorganger van de Iveco Trakker. Iveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakker

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *