De levens van de BK-18-YB

DAF 2800
De truckparade van Oldebroek die mei 2015 georganiseerd zou worden is logischerwijze afgelast, na het dodelijk ongeval met verreiker bij een ander oldtimerevenement in dezelfde gemeente, een week eerder. In 2014 was Marcel van der Geugten bij deze oldtimerparade, één van de voertuigen die hij daar op de foto zette was bovenstaande DAF 2800 van Grift uit Hattemerbroek. Voor mij een oude bekende, deze was vroeger van het Dieselmotorenbedrijf in Leeuwarden, de voorloper van wat nu Bedrijfswagen Service Friesland is. Waarschijnlijk heeft hij daarvoor ook nog wel één of twee levens gehad, aanvullingen op dit verhaal zijn meer dan welkom in de reacties.
DAF 2800DAF 2800

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *