Agritrucks op Agritechnica 2017

In Hannover worden meer interessante beurzen gehouden dan de IAA alleen. Zo bezocht Jaco de Rijk onlangs ‘Agritechnica’, een beurs met een naam die alles zegt. Voor zijn eigen blog bezocht hij uiteraard de Claas stand, maar exclusief voor alexmiedema.nl en truckfan.nl heeft Jaco ook de aanwezige (agri-)trucks en bosbouwmachines op de foto gezet, waarvoor uiteraard onze hartelijke dank!Volvo FH16Volvo FH16Volvo FMX 2nd genVolvo FMX 2nd genDeutz-Fahr OnbekendScania G-serieAebi onbekend/overigMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genHeizotruck V1Heizohack ChipperMercedes-Benz VitoOnbekend OnbekendJenz CobraGeen GeenPezzolato Allroad 820Onbekend OnbekendOnbekend OnbekendMAN TGS 2nd genEnergreen ILF S1500Onbekend Onbekendprinoth LeitwolfRitter R185-6Paul AgromoverUnimog U1500Bonetti onbekend/overigTatra PhoenixOnbekend Onbekendprinoth onbekend/overigScania G-serieGeen GeenHeizohack ChipperGeen GeenGeen Geen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *