Uitbreiding netwerk MAX-Repair door toetreding BAAN-Twente

Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz dealer Baan-Twente is met zijn truckdivisie officieel toegetreden tot het landelijke schadeherstel netwerk van MAX-Repair. Dat maakt de dealerholding vandaag bekend. Baan-Twente met vestigingen in Hengelo, Rijssen en Oldenzaal mogen zich vanaf 1 januari 2018 MAX-Repair agent noemen. Bij de drie vestigingen kunnen klanten terecht voor het professioneel herstellen van schades van bestelauto’s, trucks , trailers, personenvervoer en zwaar werkmaterieel. De drie vestigingen werken hierin exclusief samen met de one-stop-shop schadeherstellocatie van MAX-Repair Twente in Enschede.

Peter Leushuis, after-sales manager Baan-Twente: “Voor onze relaties voeren wij reeds merk specifiek schadeherstel uit voor wat betreft de merken die Baan-Twente vertegenwoordigt, zoals o.a. voor het merk Mercedes-Benz. Door de samenwerking binnen het concept van MAX-Repair zijn wij in staat onze dienstverlening richting onze klanten te verbreden. Verder zijn wij met de overige leden van MAX-Repair in staat voor meerdere merken merk-specifiek schadeherstel aan te bieden. Transporteurs met gemengde wagenparken hebben hier direct profijt van. Ook het landelijke netwerk van MAX-Repair biedt hierin voor de transporteur voordelen”.
Mercedes-Benz Sprinter
Baan Twente is de officiële Mercedes-Benz dealer voor personen-, bestel- en vrachtwagens voor het oosten van Nederland. Vanuit de vestigingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal probeert zij de verwachtingen van haar relaties omtrent mobiliteit duurzaam te overtreffen. Professionaliteit, toegankelijkheid en passie voor mobiliteit zijn de kern van de dagelijkse bedrijfsvoering. Dit resulteert in korte lijnen die er voor zorgen dat Baan Twente snel en flexibel kan handelen. De klanten plukken daar de vruchten van, ook als het om schadeherstel gaat.
Mercedes-Benz Actros MP4
In 50 jaar is Baan Twente uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie voor Mercedes-Benz, smart en Fuso. Dit is bereikt door het vertrouwen van haar klanten en dankzij meer dan 125 goed opgeleide en ervaren medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De loyale klanten en gemotiveerde medewerkers, in combinatie met kwalitatief hoogstaande producten, zijn de basis voor het familiebedrijf. Niet alleen maakt dit Baan-Twente trots, het geeft tevens vertrouwen in de toekomst.
Mercedes-Benz Actros MP4
In 2016 werd Baan Twente uitgeroepen tot beste truckdealer van 2016. Mercedes-Benz Actros MP4

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *