Melkweg houdt het droog

DAF CF Euro 6Toen we gisteren onderweg naar een concert waren, stond er op slechts een paar honderd meter van ons huis een bergingswagen, de Mercedes-Benz Actros MP3 van Betten. Deze was een DAF CF Euro 6 met Magyar tankoplegger van Melkweg te hulp geschoten, ze stonden nog even te wachten op de lege RMO die onderweg was omde vracht melk van de gestrandde truck over te nemen. Hulde overigens voor de chauffeur van de DAF. Dat je op een smalle, gladde weg in de berm raakt als er een tegenligger aan komt, dat kan iedereen overkomen, kan een ieder die hier wel eens in de regio heeft gereden beamen. Maar als je dan in zo’n ontzettend zachte berm de truck zo weet te redden dat hij niet in de sloot glijdt, ik vind het knap! Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Magyar tankopleggerDAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6Magyar tankoplegger

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *