Reining Transport kiest voor de ‘International Truck of the Year 2018’

Onlangs heeft Autobedrijven ESA, DAF-dealer in Groningen en omstreken, de eerste New DAF XF 480 FAR Space Cab bij Reining Transport mogen afleveren. Dit jaar zullen er 30 van deze volumecombinaties worden afgeleverd. De nieuw te leveren trucks worden samen afgeleverd met nieuwe WEB 2-assige middenas aanhangwagens. Voor de opbouw van de truck en aanhangwagen heeft Reining gekozen voor een schuifzeilcarrosserie van Carrosseriebouw Compaan uit Assen.

Reining Transport uit het Groningse Kolham is een complete logistieke dienstverlener gespecialiseerd in volumevervoer en warehousing en continu op zoek naar optimale oplossingen voor logistieke vraagstukken. Met een vloot van meer dan 300 volumecombinaties is Reining een grote speler in het segment waar het gaat om volumeladingen.

De vernieuwde DAF XF is recent gekroond tot ‘International Truck of the Year’, de meest prestigieuze onderscheiding in de truckindustrie. De nieuwe XF kenmerkt zich door complete nieuwe aandrijflijnen met zeer efficiënte versnellingsbakken en achterassen. Samen met de nieuwe en compacte systemen voor de nabehandeling van uitlaatgassen, de geavanceerde software en aerodynamische optimalisaties, leiden deze vernieuwingen tot een brandstofbesparing en CO2-reductie van maar liefst 7%.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *