Negen Rondaan-Amaroks voor Donker in de winterdienst

VW AmarokBij Rondaan in Berlikum staan regelmatig mooie machines te pronk voor het gebouw. De mensen die er regelmatig langs rijden zijn dus wel wat gewend. Maar gisteren stopte menigeen om nog even extra goed te kijken of een fotootje te maken. Je ziet ook niet vaak negen VW Amaroks in vol ornaat naast elkaar natuurlijk.VW AmarokDe Amaroks zijn alle negen voor Donker Groen en uitgerust met een V6 motor. Rondaan leverde en monteerde niet alleen de sneeuwploegen en zoutstrooiers, maar ook werden de LED lichtbalken, extra accu en laadruimte bekleding door hen geleverd. Donker wilde dit allemaal op één adres laten doen, wat voor Rondaan natuurlijk geen probleem is. De voertuigen zullen door heel Nederland op de Donker locaties worden ingezet. De Amaroks zelf zijn geleverd door Volkswagendealer Van der Brug.VW AmarokMet dank aan Eibert Tigchelaar en Leendert Nauta voor de tip en Jan Sake Rondaan voor de informatie.VW AmarokVW AmarokVW AmarokVW Amarok

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *