Racetransporters bij Racing Expo Leeuwarden 2018

De Racing Expo Leeuwarden is altijd een leuk evenement. Maar al die sportwagens komen ernatuurlijk niet vanzelf, en dat levert minstens zulke leuke beelden op. Overland camperOverland camperOverland camper.Hotra SpaceTrackHotra SpaceTrackHotra SpaceTrack.DAF 45DAF 45.Ford TransitFord Transit.Mercedes-Benz T2Mercedes-Benz T2.Renault Magnum 4th genRenault Magnum 4th gen.Fuso CanterFuso Canter.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Volvo FH12 2nd genVolvo FH12 2nd gen.Volvo FL6Volvo FL6.Van Hool touringcarVan Hool touringcar.MAN-VW G90MAN-VW G90.Iveco StralisIveco StralisIveco Stralis.Onbekend busOnbekend bus.Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd genVolvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Scania R480Scania R480.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner.Iveco DailyIveco Daily.MAN L2000MAN L2000.Smit Orion HighlinerSmit Orion Highliner.DAF overig/onbekendDAF.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *